Racebanen Winkel Heusden De grootste racebaan shop van Nederland

Racebanen Winkel Heusden Nederland

Racebaan

Een racebaan is de droom van iedere jongen. Heerlijk met uw auto’s racen over een wedstrijd parcour. U kunt een keuze maken uit vele racebaan modellen.

Welke racebaan

 

Van opzetten tot racen

Alleen al het opbouwen van de racebaan is een hele belevenis. Zodra de racebaan eenmaal ligt, kan het racen beginnen. Kies de auto uit waarmee u wilt racen en ga voor de overwinning. Het leuke van een eigen racebaan is dat u keer op keer kunt racen. Dankzij de vele uitbreidingsmogelijkheden hoeft de racebaan niet te vervelen en is iedere wedstrijd een uitdaging.

Het merk Carrera

Omdat Racebanen Winkel Heusden enkel de beste merken aan wil bieden, kunt u bij ons voornamelijk racebaansets vinden van Carrera. Carrera is één van de oudste racebaanmerken enstaat garant voor een uitstekende kwaliteit. Wereldwijd geniet Carrera een grote bekendheid. Dit merk kent meerder type racebaan modellen. Te weten de Carrera Go, Carrera Digital 132, Carrera Digital 143 en de Carrera Evolution.

Carrera Go

Go is de basis set van Carrera. Een analoge set geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De Carrera Go racebaan wordt standaard geleverd met een racebaan, twee race auto’s en twee controllers. Alle onderdelen om de racebaan op te bouwen worden vanzelfsprekend meegeleverd. De race auto’s hebben een schaal van 1:43 en sommige auto’s zijn uitgerust met verlichting. Dankzij de turbo knop op de controller kunt u de race auto nog harder laten rijden. Een Carrera Go racebaan is geschikt voor maximaal twee racers. De uitbreidingsmogelijkheden van de Carrera Go racebaan zijn enorm en u kunt dan ook eindeloos variëren met de Carrera Go racebaan.

Carrera Digital 132

Een Carrera Digital 132 racebaan is, zoals de naam al doet vermoeden, een digitale racebaan. Het grote voordeel van een digitale racebaan is dat u met meerdere auto’s tegelijk kan racen. In het geval van de Carrera Digital 132 kunt u met maar liefst 6 auto’s tegelijk de racebaan benutten. Een ander voordeel van een digitale racebaan ten opzichte van een analoge racebaan is dat u niet gebonden bent aan één baan. U kunt tijdens de wedstrijd wisselen van slot en het is mogelijk om met twee auto’s tegelijk op één baan te rijden. Wat de Carrera Digital 132 onderscheid ten opzichte van de andere digitale racebanen van Carrera is de schaal van de auto’s. Bij de Carrera Digital 132 racebaanset kunt u racen met auto’s met een schaal van 1:32. Deze racebaanset is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Carrera Digital 143

De racebaansets van Carrera Digital 143 zijn eveneens digitaal. Ook bij deze racebaansets kunt u onbeperkt van baan wisselen en met meerdere racers tegelijk een race rijden. Deze racebaan maakt het mogelijk om met 3 racers tegelijk een wedstrijd te rijden. De meegeleverde auto’s zijn op een schaal van 1:43 en deze racebaan is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Carrera Evolution

De Carrera Evolution racebaanset betreft een analoge set waarbij de baan een schaal van 1:24 heeft en de race auto’s een schaal van 1:32 hebben. Dankzij de schaal van 1:32 zijn de race auto’s zeer gedetailleerd. U kunt met maximaal 2 racers tegelijk op de baan rijden. Het speciale van de Carrera Evolution is dat u deze baan uit kunt breiden naar 8 banen. Ook is het mogelijk om de analoge racebaan te upgraden naar digitaal. Voordeel van de Carrera Evolution is dat de baan uit te breiden is met allerlei leuke baan accessoires. De Carrera Evolution racebaan is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Extra accessoire’s

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van losse accessoires. Zo verkopen wij van alle types racebaan uitvoeringen verschillende modellen race auto’s, baanstukken en spectaculaire extra’s zoals bijvoorbeeld een looping. Vanwege onze ruime voorraad kunnen wij zeer snel leveren. Vandaag besteld betekent doorgaans de volgende werkdag in huis. Vanzelfsprekend met behoud van volledige garantie en service.

Racebanen Winkel Heusden De grootste racebaan shop van Nederland

Translate »
X